Arkiv

Tidligere forestillinger

Biernes Dronning, 2023

Spillested: Herlev Teaterbio

Ude i skoven, bor der mange forskellige slags insekter. Der er Mariehøner, snegle, de irriterende myg, sommerfugle, myrer og ikke mindst de travle honningbier. Som alle ved, så bruger bierne det meste af deres dag, på at lave honning. Nogle henter nektar fra blomsterne, nogle passe kubben, nogle passer bi børn, og så er der selvfølgelig også den vigtigste opgave af dem alle, nemlig Bidronningen. 

Lyngby-Taarbæk the musical, 2022

Spillested: Templet

Lyngby-Taarbæk the musical er en fortælling, hvor vi følger 6 personer med hver deres baggrund. De går hver især og tumler med en ting. Hvordan er det at være ung i dagens Danmark? Hvordan er det at blive forelsket? Og hvordan forholder de unge sig til at blive voksne? Der er så mange ting man skal forholde sig til. Hvornår kan jeg bare være mig?

Elisa og havheksen, 2022

Spillested: Herlev Teaterbio

Her møder vi Kongen, som har en masse børn. Hans hustru er desværre død og børnene mangler en ny mor. Den ældste og smukkeste af prinsesserne hedder Elisa, og hun vil snart opdage at livet ikke udelukkende er en dans på roser. Fordi; desværre bliver kongen forledt af den smukke havheks Marina, og hun får ham til at forelske sig i hende

Slikland the musical, 2020

Spillested: Herlev Medborgerhus

Vi følger familie sukkertop, som desværre bliver afsat af de onde lakridser. Gennem forestillingen følger vi Anastacia (Kaldet Anja) og hendes nye venner, som blandt andet er en M&M, en chokoladebar og en blå figur. Anastacia overvinder lakridsen, med hjælp fra sin ven Fnuggi. De bliver gift, og bliver landets regent i Slikland.

Dramaskolens 2-års fødselsdag, 2019

Spillested: Herlev Teaterbio

November 2019 fejrede vi dramaskolens 2-års fødselsdag, med et brag af en fest forestilling. Der var blandt andet besøg af Mads Marius, Søren Vejby og Malthe Rokatis. 

Forbandelsen, 2019

Spillested: Herlev Medborgerhus & Zangenbergs Teater

Som handler om prinsesse Alba, som er er tronarving til slottet.

Det er første gang, at en pige skal være dronning. Hendes far kongen er ikke særlig glad, for at hun skal være dronning. Han har altid ment, at der har hvilet en forbandelse over slottet lige siden Alba blev født.

Jeppe på Bjerget, 2018

Spillested: Klauzdal

Vi følger Jeppe i 2018, hvordan kan man spille en version frit efter det originale Jeppe på Bjerget. Det gjorde 15 unge fra Herlev på Klauzdal. Drikker Jeppe stadig? Og hedder hans kone det samme? Eller ændrede hun navn i 2018?

Alt det fandt man ud af i den moderne version af Jeppe. 

Flyt, 2018

Spillested: Klauzdal & Zangenbergs Teater

Den handler om 12 unge mennesker, som alle har det problem at de skal flytte. Det kan være alt fra at flytte skole, flytte hjemmefra osv. Kan du huske dengang du var teenager, og du pludselig skulle flytte? Måske kan - måske kan du ikke. Disse 12 scenekunstnere viser dig - de forskellige veje man kan gå.