Praktisk Info

Klausdalsbrovej 336

2730 Herlev

info@denkreativedramaskole.dk

På denne side, kan I læse om dramaskolen, det kreative team og elevudtagelser fra tidligere elever.

Den Kreative Dramaskole er en dramaskole for børn og unge. Her bliver der undervist i drama, sang, dans, sceneteknik og at lægge makeup. Man vil få et indblik i hvordan man spiller skuespil, og hvordan det er at spille teater. Der bliver hver halve år opsat forestillinger, hvor alle får en rolle, og man vil løbende blive guidet og udviklet i hvordan et drama-forløb foregår. På Den Kreative Dramaskole bliver der lagt vægt på personlig udvikling og kreativitet. Meget af undervisningen vil være med det formål, at man kan udfolde sine kreative vinger, og skabe et univers af drama, hvor man selv er med til at danne forløbet ud fra idéer, initiativ og visioner, som altid vil blive hørt og forstået. Udover de faste ledere og dramalærere, vil der også være undervisning af professionelle skuespillere, sangere mm., så man kan lære forskellige teknikker og øvelser inde for faget.

Underviseren på dramaskolen i Herlev:

Undervisningen varetages hovedsageligt af Ronnie Jeppesen, som er autodidakt skuespiller, forfatter og teateriværksætter. Han har blandt andet arbejdet været tilknyttet på Det Kongelige Teater, C:NTACT, Teater Vestvolden mm. Ronnie er medlem af Dansk Artist Forbund og Danmarks Filmakademi.

Underviseren på dramaskolen i Glostrup:

Malthe Rokatis er  dramalærer på vores dramaskole Glostrup, og han har lavet teater i rigtig mange år. Han har blandt andet været med i Oliver Twist (Produceret af Rearview Teater), og har været instruktørassitent på dramaskolen i Herlev.

Har du spørgsmål til underviseren, kan du skrive til info@denkreativedramaskole.dk

Vi udbyder følgende dramahold i sæson 2018 / 2019:

- Hold 1, Tirsdag 15.30 - 17.30, som er for børnhold (7 og 12 år)

- Hold 2, Tirsdag 17.15 - 20.00, som er et ungdomshold (13 til 17 år)

- Hold 3, Torsdag 15.30 - 17.00, som er et børnehold (7 til 12 år)

- Hold 4, Torsdag 17.00 - 19.00, som er et ungdomshold (13 til 17 år)

Har du fået lyst til at gå til drama på dramaskolen - så skynd dig at kontakte os på info@denkreativedramaskole.dk eller kom forbi en af dagene på dramaskolen.

Kontingent:

Det koster 2000 kr. at gå på dramaskolen for en sæson, som løber fra august til juni.

Ny sæson:

Når man først er kommet ind på dramaskolen, er man automatisk tilmeldt til næste sæson.

Venteliste:

Skriv en e-mail til info@denkreativedramaskole.dk med følgende info.

- Fulde navn

- Adresse

- Telefonnummer

- Fødselsdato

- Bopælskommune

Så sætter vi dig på ventelisten.

Elevudtagelser:

Nedenfor kan I læse hvad tidligere elever, som Ronnie Jeppesen har undervist i drama på forskellige teatre har at fortælle.

Celina Bordrup 16 år, tidligere elev fra Herlev The Musical

Det sjoveste ved den tid jeg gik hos Ronnie, var nok at du lærte mig drama på mange forskellige måder med fx frys og de forskellige metoder du brugte. De fleste jeg gik på holdet med har jeg stadig kontakt til og ser dem også i min fritid. Jeg kan virkelig mærke på mig selv at jeg er blevet bedre og har lært en helt del på den korte tid jeg gik hos dig.

Silas Christy 15 år, tidligere elev fra Frederiksberg Teater

Jeg synes det var virkelig sjovt ikke bare pga. vi alle kunne lide drama, men også fordi vi alle var venner, også selvom der var stor aldersforskel. Jeg er stadigvæk venner med størstedelen af dem i dag.

August Lind Christensen 14 år, tidligere på Herlev Revy og Teaters Børnegruppe

Jeg har gået hos Ronnie siden jeg var 10 til 13 år. Han er en unik mand med en kreativ hjerne, og masser af talent og lære fra sig. Jeg har lært alt jeg ved af ham. Han giver inspiration og lyst til at drømme stort, og arbejde hårdt for den drøm man har. Han tager brug af metoder og øvelser som man ikke så tit ser andre dramalærere bruger. Alt i alt har min tid som elev hos Ronnie været fantastisk, og jeg kan klart anbefale det.

Silvia Rasmussen 16 år, tidligere elev fra Herlev Revy og Teaters Børnegruppe

Jeg har gået hos Ronnie fra jeg var 10-13 år. Jeg synes det bedste ved Ronnie er, at han tænker ud af boksen og gør undervisningen så spændende som muligt for os. Han har utrolig god kontakt med eleverne og sørger for nogle trygge rammer, så man føler sig sikker og tør tage nogle flere udfordringer. Jeg har lært utroligt meget hos ham og har fundet gode venner som jeg stadig ser. Ud over det, synes jeg at det er fantastisk at han har haft tid og lyst til at lære mig om hvad man laver omme på den anden side af scenen

Det Kreative Team:

© Copyright. All Rights Reserved.